10.10.2013

Joulukirkkoon

 
 
Lokakuun neljännessä kortissa kokeilin jo viime vuonna ostamaani kirkkostanssia. Ihana ja monikäyttöinen, mutta en osaa sijoittaa sitä oikein minnekkään. Joten kokeilin tällaista....
 
 
Kuva ja stanssit Marianne Design.
 
*****
 
Minua sitten kiukuttaa tämä tekniikka, meillä on internet yhteys takkuillut ihan tosissaan ja siinä sivussa tietokone sitten temppuillut tai oikeastaan siinä olevat ohjelmat. Minä, kun en ole mikään ruudinkeksijä näissä asioissa ja apuri ei ole kerennyt katsomaan, olen yrittänyt sitten pärjätä omin avuin. Eilen illalla ja yömyöhäään vielä pyöritin kaikenmaailman korjaus- ja viruksentorjuntaohjelmia ja sain kuin sainkin tämän pelaamaan joten kuten. Vieläkin pätkii, mutta nyt pärjää kärsivällisyydellä. Olen aikas ylpeä itsestäni :)
Kaiketi olis aika viedä kone huoltoon.
Tuli yöllä mieleeni, että mitäs sitten kun kaikki, aivan kaikki pankki- ja virstoasiat ovat netissä, miten sitten toimitaan, kun tietoliikenneyhteydet alkaa temppuilla....huh, en halua vielä ajatella asiaa.
 
Tulipas kevennettyä mieltä.
 
Heippa!!!!
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Se olisikin kamalaa, kun nyt jo hermostuu, kun kaikki ei toimi. Mutta kortti on kaunis!

  VastaaPoista
 2. minullakin taitaa olla koneen uusinta edissä, läppäri kun kestää kovassa käytössä niin vähän aikaa, kork. 3 vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nykyajan koneet on tehty kestämään vain sen max 5 vuotta, näin meille sanoi astianpesukoneen korjaaja. Ei se kuulemma häntä haittaa, kun tietää töitä :)

   Poista